Sköna Arbetsskor

Detta är bara ett urval av de skor vi har att erbjuda. Välkommen att besöka oss för att se vårt fulla sortiment.

Alla priser anges exkl moms.

Vi erbjuder skor från Cofra, Sixton, Topswede och Sievi.

eldorado.jpg
Arbetskänga Eldorado
 
Skyddskänga av högkvalitativt läder och insida av det högteknologiska materialet OutDry. OutDry är ett unikt material som gör skon vattentät men håller en jämn temperatur i skon hela dagen. OutDry absorberar fukten i skon och håller foten torr. Kängan är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Den har en vimbramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel och ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vimbramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Läst: Bred
Storlek: 39-47
Art nr: 80117-08
 
Pris: 1523 kr
 
explorer_big.jpg
Arbetssko Explorer
 
Skyddssko av högkvalitativt läder och insida av det högteknologiska materialet OutDry. OutDry är ett unikt material som gör skon vattentät men håller en jämn temperatur i skon hela dagen. OutDry absorberar fukten i skon och håller foten torr. Kängan är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Den har en vimbramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel och ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vimbramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Läst: Bred
Storlek: 39-47
Art nr: 80117-08
 
Pris: 1434 kr
 
80128-01terranovaatlantida.jpg

Vinterkänga Terranova

Dubbelfodrad vinterkänga av högkvalitativt läder med både snörning och dragkedja. Den håller värmen ner till 20 minusgrader. Den är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Varken tåhättan eller spikskyddet kyler vid låga temperaturer. Den har en vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel ohc ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer. Skyddsklass: S3 CI
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 80128-01
 
Pris: 1565 kr
 
BARENTS_34.jpg

Vinterkänga Barents

Barents är en vinterfodrad läderkänga. Den är utrustad med komposithätta och flexplate spikskydd vilket är superlätt och helt metallfritt. Greppsäker slitsula. 
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: NA005-000
S3 C1
 
Pris: 910 kr
 
vithar.jpg
Skyddssandal Vithar
 
Mycket lätt, och luftig skyddssandal med ovandel av läder. Denna sandal är framtagen med fokus på att få en så komfortabel arbetssko som möjligt. Skon är mycket rymlig och är utrustad med komposithätta och APT plate spikskydd vilket är superlätt och helt flexibelt. Den har mycket god stötupptagning. Skyddsklass: S1P

Läst: Mycket bred
Storlek: 36-47
 
Pris: 1038 kr
 
873 mjuktoffel.jpg
Mjuktoffel
 
Behaglig mjuktoffel av läder. Stötdämpande sula av PU. 
Storlek: 35-47
Art nr: 2000
 
Pris:
 
 
toffel_7175 m hätta och rem.jpg
Mjuktoffel med stålhätta
 
Mycket behaglig toffel av läder med stålhätta. Sula på insidan av det mjuka stötdämpande materialet Cambrelle. Fast bakrem.
Storlek: 36-47
Art nr: 7175
 
Pris:
 
Petri.gif
Skyddsko Petri
 
Snygg sportsko av BREATEX ett material med mycket god andasfunktion vilket ger en behaglig temperatur i skon.
Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt. Aluminium hätta och textilspikskydd ATP, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.
Läst: Bred
Storlek: 36-47
Art nr: 78450-002
 
Pris: 980
 
 
TYPHOON_PC.jpg
Skyddstövel Typhoon
 
Gummistövel med stålhätta och spikskydd. Sula av nitrilgummi. Uttagbar iläggsula som absorberar och transporterar bort fukt i stöveln.
Läst: Bred
Storlek: 36-48
Art nr: NBS5
Skyddsklass: S5
 
Pris: 478 kr
 
Birkenstock.jpg

Arizona basalt.mjuk Sandal Birkenstock

Sandal med mjuk fotbädd. Korken är klädd med skön mocka. Birkenstocks klassiska modell med mjuk fotbädd av kork och latex som stadgats upp av juteväv. Den är anatomiskt riktigt uppbyggd och ger foten stöd och sprider vikten på hela fotens yta. Modellen finns i normal läst 052871 och i smal läst 052873.

052871 08
35 - 48

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)